Welkom bij Bakfolie.nl!

Jij wilt alleen het beste. Het beste voor je klanten, voor je ingrediënten, voor jezelf. Jij legt de eisen voor kwaliteit hoog. Voor jou ligt het begin van de reis naar de ideale maaltijd bij het juiste gereedschap. Het beste gereedschap. Of dit nou een goede pan is, de juiste spatels, kruiden, specerijen, vlees… Maar heb jij weleens stil gestaan bij het juiste bakfolie?

Het bakfolie van bakfolie.nl is zorgvuldig samengesteld door specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van bakken. Of je nou een professionele, traditionele pizzeria draait of een echte bakker, met bakfolie van bakfolie.nl heb je een bakfolie in huis voor de grootste ovens, pannen en zelfs skottelbraai. De bakfolie is 1000x herbruikbaar en makkelijk schoon te maken. Nooit meer schrapen en boenen op jouw bakplaat. Dit betekent voor jou dat je meer tijd hebt voor bedenken van nieuwe gerechten.

Geen afmeting is vreemd voor bakfolie.nl. Dus ben je een thuiskok die volgend jaar mee doet aan Master chef is bakfolie van bakfolie.nl ook voor jou. Zit jouw maat er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en we passen de maten gratis aan.  Wij kunnen ook een volledig traject voor je verzorgen inclusief drukwerk en verpakking.