Veel gestelde vragen

Mocht u een specifieke vraag hebben neem dan contact met ons op en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden alle producten via GLS met een track & trace nummer. De verzendkosten zijn € 3.90 per bestelling (alleen geldig in Nederland, buitenland op aanvraag)

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan met iDeal. van Mollie. Na het ontvangen van de betaling wordt je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen klaargemaakt en verstuurd (tenzij anders vermeld). Voor het betalen via iDeal maken wij gebruik van Stichting Mollie Payments, welke dan ook als ontvanger op uw rekening zal verschijnen. 

Kan ik een afwijkende afmeting bestellen voor mijn bakfolie of craftsheet?

Buiten de standaard afmetingen is het mogelijk om een bakfolie of craftsheet op maat te bestellen. De maximale breedte is 1000mm maar de lengte kan tot 30 meter en alles wat daar tussen ligt. Stuur een email via ons contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen via 0251-230945.

Kan ik het product retourneren?

Elke bakfolie en craftsheet wordt op maat gemaakt en hierdoor vervalt het herroepingsrecht. Is de bestelling bij ontvangst beschadigd of is er een verkeerde afmeting geleverd neem contact met ons op en bel naar 0251-230945 of Stuur een email via ons contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.