Oerbrood maar dan bedacht door Folkje

Vandaag heb ik voor jullie het recept van oerbrood en mijn variatie daarop

Dit is het orginele recept, benodigdheden:

200 gram amandelmeel, 75 gram zonnebloempitten pitten, 30 gram gebroken lijnzaad, 1/2 theelepel baksoda, 1/2 theelepel zout, 3 eieren, 80 ml kokosolie, 80ml water en 1 el appelazijn Vandaag heb ik voor jullie het recept van oerbrood en mijn variatie daarop Dit is het orginele recept, benodigdheden: 200 gram amandelmeel, 75 gram zonnebloempitten pitten, 30 gram gebroken lijnzaad, 1/2 theelepel baksoda, 1/2 theelepel zout, 3 eieren, 80 ml kokosolie, 80ml water en 1 el appelazijn  Oven voorverwarmen op 175 graden. Meng alle droge ingrediënten door elkaar en voeg de rest toe, doe het dikke beslag in een vorm, ik gebruik gewoon een cake vorm. Bak het brood 40 min. Op 175 graden.  Ik heb als extra toegevoegd, een beetje vanille extract, kurkuma, cranberrys en pompoen pitten. Walnoten en rozijnen is ook erg lekker, je kan natuurlijk je eigen ingrediënten toevoegen.   Folkje

Oven voorverwarmen op 175 graden.

Meng alle droge ingrediënten door elkaar en voeg de rest toe, doe het dikke beslag in een vorm, ik gebruik gewoon een cake vorm. Bak het brood 40 min. Op 175 graden.

 Vandaag heb ik voor jullie het recept van oerbrood en mijn variatie daarop Dit is het orginele recept, benodigdheden: 200 gram amandelmeel, 75 gram zonnebloempitten pitten, 30 gram gebroken lijnzaad, 1/2 theelepel baksoda, 1/2 theelepel zout, 3 eieren, 80 ml kokosolie, 80ml water en 1 el appelazijn  Oven voorverwarmen op 175 graden. Meng alle droge ingrediënten door elkaar en voeg de rest toe, doe het dikke beslag in een vorm, ik gebruik gewoon een cake vorm. Bak het brood 40 min. Op 175 graden.  Ik heb als extra toegevoegd, een beetje vanille extract, kurkuma, cranberrys en pompoen pitten. Walnoten en rozijnen is ook erg lekker, je kan natuurlijk je eigen ingrediënten toevoegen.   Folkje

Ik heb als extra toegevoegd, een beetje vanille extract, kurkuma, cranberrys en pompoen pitten. Walnoten en rozijnen is ook erg lekker, je kan natuurlijk je eigen ingrediënten toevoegen. 

Folkje

 


Ouder artikel