Wijnfles hanger met Gilding Wax

Wijnfles hanger met Gilding Wax

Er zijn verschillende manieren waarop je een wijnfles kunt geven als cadeautje.

Met de verpakking van de winkel er omheen of een eigen gemaakte hanger.

Op een beurs in Hardenberg kwam ik Coosa Creatief tegen en heb daar deelgenomen aan de workshop “werken met Gilding Wax”. Voor een uitgebreide instructie hoe je de Gilding Wax aanbrengt kijk dan op www.Coosacreatief.nl

Allereerst leg ik mijn craftsheet gekocht bij Craftsheet.nl over mijn werkplek omdat je de Gilding Wax goed moet doseren. Ik doe altijd een klein beetje met een spatel op mijn craftsheet en wrijf het dan uit over de craftsheet.

Zo dan gaan we nu beginnen……

De basis hanger is van Dutch Doobadoo en ik knip zelf het deel dat ik ga embossen.

Dit deel is ongeveer 7,5 x 14 cm. Ik heb een kleiner emboss deel genomen omdat deze mooier is met de embossing folder die ik wil gaan gebruiken. Als je een grotere embossing folder hebt (stencil) dan kun je de afmeting van het emboss deel aanpassen. 

Wijnfles hanger met Gilding Wax

Voor het embossen heb ik de mal van Gefeliciteerd gebruikt die ik ook bij Coosa Creatief heb besteld.

Het gat waar de flessenhals doorheen komt stans ik uit met de Picture Punch 2”. 

  <img src="//cdn.shopify.com/s/files/1/0873/5328/files/Foto_2AA_large.jpg?v=1482344832" alt="Voor het embossen heb ik de mal van Gefeliciteerd gebruikt die ik ook bij Coosa Creatief heb besteld. Het gat waar de flessenhals doorheen komt stans ik uit met de Picture Punch 2”." />

Het geemboste deel ga ik voorzichtig bewerken met de Gilding Was kleur Silver.

Zie hieronder het resultaat! Magisch, niet? 

  Het geemboste deel ga ik voorzichtig bewerken met de Gilding Was kleur Silver. Zie hieronder het resultaat! Magisch, niet? (Foto 3AA en 3A)

 Voor wat meer effect breng ik hier en daar nog wat Gilding Wax aan in de kleur Empire Gold.

 Voor wat meer effect breng ik hier en daar nog wat Gilding Wax aan in de kleur Empire Gold.

Voor wat meer dimensie heb ik een lintje om het geemboste deel gedaan en daar bovenop een vlinder geplakt. De vlinder heb ik ook bewerkt met Gilding Wax Empire Gold.

En het eindresultaat is een wijnfles met een persoonlijk tintje. 

 Voor wat meer dimensie heb ik een lintje om het geemboste deel gedaan en daar bovenop een vlinder geplakt. De vlinder heb ik ook bewerkt met Gilding Wax Empire Gold.  En het eindresultaat is een wijnfles met een persoonlijk tintje. (Foto 4A en 5A) Voor wat meer dimensie heb ik een lintje om het geemboste deel gedaan en daar bovenop een vlinder geplakt. De vlinder heb ik ook bewerkt met Gilding Wax Empire Gold.  En het eindresultaat is een wijnfles met een persoonlijk tintje. (Foto 4A en 5A)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en graag tot de volgende keer!

 Hartelijke groet,

Corinne Poelman


Ouder artikel Nieuwer artikel