Waar kun je onze craftsheets nog meer voor gebruiken....volgens Sonja Vonk

Ik weet niet of u het al kent, maar ik ken het teflon craftsheet al jaren. Ik gebruik het bij mijn Mixed Media projecten en toen ik nog mijn kaarsen maakte, gebruikte ik hem ook veelvuldig, want kaarsvet is er in een mum van tijd af.

 

Mijn nieuwe project is T-Shirts maken en ik was erg benieuwd of het Craftsheet ook geschikt is voor de strijkbout en mijn Flex.

 

 

Normaal perste ik mijn Flex met mijn strijkijzer met wit bakpapier ertussen. Dat werd bruinig, verfrommeld en was niet erg handig om mee te werken, dus zocht ik voor een betere en handige manier.

Toen had ik een e-mail gestuurd naar Bakfolie.nl en die informeerden mij, dat het Craftsheet ook geschikt is voor de strijkbout. 

Dus, ik wilde graag een T-Shirt maken voor mijn zus en heb dit dus gelijk even uitgeprobeerd: 

 

Het werkt super!

 

T-Shirt eerst even strijken, mijn Flex afbeelding (in spiegelbeeld afgedrukt natuurlijk) erop gelegd, Craftsheet daar weer bovenop. Strijkbout erop drukken voor ongeveer tien seconden en .... super gelukt!

 

 

Pas op: Een ding waar je wel op moet letten: de Teflon Craftsheet wordt ook heet!!!

 

 Dus ik kan iedereen een craftsheet van www.bakfolie.nl aanbevelen! Zeker voor die prijs!

 

 


Ouder artikel Nieuwer artikel