Test resultaten van Sylvia vd Steen

Afgelopen week zag ik een bericht op Facebook van Bakfolie.nl dat men mensen zocht die een paar blogs wilden schrijven over hun craftsheet. Nou wilde ik dat wel doen, maar ik heb niet zo'n craftsheet. Tot mijn verrassing kreeg ik een mooi crafsheet toegestuurd om te testen en of ik het resultaat via een blog kenbaar zou willen maken.

Vandaag werd het afgeleverd en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Tot nu toe gebruikte ik altijd een velletje zwart bakfolie (van de Action), maar ik ben nu al fan van het mooie craftsheet, wat onmiddellijk een permanent plekje heeft veroverd in mijn scrapkamer. Kijk en vergelijk (bakfolie versus craftsheet).

Mijn gebruikte bakfolie was:

a) klein (20x20cm).
b) dun.
c) zwart.
d) niet meer schoon te krijgen.

 

(het zwarte bakfolie ligt hier bovenop het nieuwe craftsheet)

 

Het nieuwe craftsheet is: 

  1. groot 60x40 cm. (er zijn vele maten mogelijk).
  2. lekker dik (blijft meteen plat liggen, ook nadat het strak opgerold met de post was meegekomen).
  3. licht van kleur, zodat je makkelijk kunt zien waar je bijv. inkt hebt aangebracht.
  4. met een babydoekje zo weer schoon.

 Ik heb het even uitgeprobeerd met distress inkt (en water), stempel inkt, modeling paste, lijm, heatfoil en embossingpoeder en ongelooflijk maar waar, hij is echt zo weer schoon.

Gouden heatfoil en modeling paste, met een doekje zo weer schoon!

Gemorst embossingpoeder wat zelfs verhit is, is geen probleem.

 

Ik ben om! Deze is het voor mij (en de prijs weegt niet op tegen weer een nieuw zwart velletje bakpapier, want daar heb ik er inmiddels al een stuk of wat van versleten). Binnenkort ga ik nog meer mediums uitproberen, bijvoorbeeld verf, hot glue en glimmermist! Oja, de layout is nog lang niet klaar, maar dat komt wel!

Dank je wel Bakfolie.nl. Over een dag of 10 ga ik verder met uitproberen (eerst even met vakantie).

Oja, waar het Craftsheet niet tegen kan, is snijden en knippen, maar dat wil je natuurlijk ook helemaal niet uitproberen!


Ouder artikel Nieuwer artikel