Nieuwe kaart door Ann Berge

Hallo allemaal,
 
Vandaag maakte ik deze kaart, ik maakte gebruik van deze 2 ponsen.
2 sponsen 

Ik ponste op willekeurige plaatsen enkele rondjes uit.gaten gestanst of uit geponst        Uit het fluweelpapier snij ik een kaart.fluweelpapier rondjes snijden     Op deze kaart leg ik mijn kaart met uitgeponsde rondjes en breng de eerste kleur aan.rood kleur verf, inkt

Deze heb ik ineens ook gefixeerd voor ik verder ga, Daarna een volgende cirkel met een andere kleur.

gefixeerd, kleur oranje                     Nu heb ik deze niet gefixeerd en zet weer een volgende cirkel met de  volgende kleur. 

deze kleuren heb ik gebruikt en willekeurig grote en kleine rondjes elkaar laten overlappen . na dit alles heb ik eerst mijn craftsheet proper gemaakt .  Het lijkt of er niet veel op hangt tot je dit met een doek zuiver maakt dan zien je wat erop hing.

Deze kleuren heb ik gebruikt en willekeurig grote en kleine rondjes elkaar laten overlappen. Na dit alles heb ik eerst mijn craftsheet proper gemaakt. Het lijkt misschien of er niet veel op zit tot je dit met een doek zuiver maakt dan zie je het verschil.

nu alles fixeren

nu alles eerst even fixeren!.

fixeren

Nu kunnen we de kaart gaan afwerken!.

mooi afgewerkte kaart

En dit is het eindresultaat.

 

Gebruikte kleuren:

340.5 Permanent Red

280.5 Orange

270.5 Yellow Ochre

250.5 Diarylide Yellow

 

 

Groetjes Ann 


Ouder artikel Nieuwer artikel