Miranda Degenaars mijn ervaringen op een craftsheet

Hallo allemaal,

 Vandaag even wat anders.......wil jullie graag laten weten hoe onmisbaar mijn craftsheet is voor mijn werk.   Ik koop ze dan ook bij een bedrijf waar ze in allerlei maten gemaakt worden van klein tot groot. Geweldig!! Ook voor de workshops koop ik ze daar in en kan zelf bepalen in welke maat.

 Het heet:

BAKFOLIE.NL

 Ze hebben ook hun eigen blog waarop ze allerlei creatievelingen uitnodigen om hun ervaring met het craftsheet te delen, je kunt het  hier vinden....

 Hier volgt mijn blog met foto's om te laten zien hoe ik dat doe.

 kwaste, inkt verven, tissue, water en craftsheet

penseel, ecoline vloeien van water

witte ecoline op de craftsheet

witte ecoline met water verdunnen

spetter ecoline ( wit) op papier

tissue om craftsheet te reinigen van inkt verf

drogen met heat tool crafttool, craft tool

stempelen, stempels in water op craftsheet

 druk natte stempel op papier leuke structuur

nu met ecolie wit

gewijzigde structuur, ander effect

inkt, blending tool swirl uitgestanst

catalyst tool voor schrapen gedroogde inkt of verf

 

En dit is het uiteindelijke resultaat.......

kaart gemaakt door miranda degenaars

Er zijn vele mogelijkheden om op het craftsheet te werken, alles kan en ook is het zo weer schoon te maken met een vochtig doekje.........het enige wat je niet moet doen is met scherpe voorwerpen erop werken. Zonder mijn craftsheet zou mijn creatieve wereld er heel anders uitzien.....onmisbaar!

 

 

Stay creative and till next time!

 

 hadttekening =craftsheet

 

 

 


Ouder artikel Nieuwer artikel