Marie Jose van Eerdewijk: emailleren op een craftsheet

Ik gebruik mijn Craftsheet voor mijn emailleer werk en tijdens het geven van workshops emailleren.

Emailleren is een prachtig ambacht dat meer aandacht verdiend. Het is een veelzijdig vak dat je soms voor verrassingen plaatst, maar altijd een mooi glanzend en kleurig resultaat geeft voor o.a.sieraden, panelen, kommen en andere kunstvormen. Het aantal toepassingen is legio en eigenlijk ben je nooit uitgeleerd.

 

Eerst brand je het koper in een speciale emailleer oven, daarna volgt het schoonmaken door het koper te schuren op de sheet. Je veegt de sheet zo makkelijk schoon voor de volgende ronde. Het strooien van het gemalen glas (het emaille poeder) op de vorm,waarna het overtollige poeder weer makkelijk op te vegen is, is één van de toepassingen waarvoor ik het Craftsheet gebruik.Wat een ideaal product deze sheet. Ik heb al vele reviews gelezen en wil de mijne ook graag met jullie delen.Voorheen prutste ik met papier, doekjes en natte sponsjes, maar met de Craftsheet is het werken zoveel eenvoudiger en schoner.

 Ik kan geen ander product bedenken waar ik mee zou willen werken en kan het iedere creatieveling aanraden,

Mariejose van Eerdewijk

Created by you Heiloo


Ouder artikel Nieuwer artikel