Kaart van onze vaste gastblogger Ann Bergé

Op mijn  craftsheet gestart met een achtergrond vel waar ik uiteindelijk 2 totaal verschillende kaarten mee maakte, voor de achtergrond werk ik met dylusions Londo blue en vibrations turquoise. En deze vernevelde ik op aquarel papier en depte hierop met een doek.Ik maakte voor de achtergrond gebruik van dylusions Londo blue en vibrations turquoise . deze vernevelde ik op aquarel papier en depte hierop met een doek

 Drogen met de heatgun en daarna wat perfect pearls mists op spuiten en weer deppen.

inkt spray ink spray

Het vel is groot genoeg om 2 kaarten van te maken.

knippen vankaarten

Voor de eerste kaart plaats ik eerst een stempel van Art specially.

 

Daarna de randen nog wat extra kleur geven met de blendingtool en distress,

 

nu op basiskaart kleven en de kaart is klaar.

Voor de tweede kaart maakte ik gebruik van stempels en snijmallen van sissix,drogen met de heat gun

distress inkt en drogen fohn  deze op de achtergrond kleven

kaart is klaar ann bergé

en ook deze kaart is weer klaar!


Ouder artikel Nieuwer artikel