Het verhaal van Anette van den Berg

Lieve lezers,

 Vandaag van mijn hand een promo-artikel over één van de producten waar ik niet zonder kan tijdens het maken van mijn kliederwerkjes: Het Craftsheet

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een groter formaat craftsheet zodat ik niet meer twee van die standaard craftsheets aan elkaar hoefde te plakken. Ik heb namelijk een grote snijmat en die behoeft wel enige bescherming tijdens mijn exercities. Ik kwam uit bij Bakfolie.nl en daar kon ik ook craftsheets bestellen op maat. 

Hieronder een werkje van mijn hand. Stap voor stap beschreven en het wordt vanzelf duidelijk waarom je niet zonder een goed craftsheet kunt.

verf, inkt, craftsheet

Enkele benodigdheden. Ziehier mijn craftsheet is nog schoon.

Stempel van Prima, stempel van Carabelle studio, watervaste inkt.

pen, papier, caftsheet

Gedeeltes van je afdrukjes "maskeren" met liquid masking fluid van Molotov

molotov, liquid vloeistof

Kaart sprayen met water en drie kleuren Dylusions inktspray.

Kaart beetje plat drukken en bestrooien met effect zout en aan de kant leggen

Kaart beetje plat drukken en bestrooien met effect zout en aan de kant leggen.

Overgebleven inkt gebruiken om nog meer kaarten te voorzien van kleur. Maak je kaart licht vochtig en sleep ze door de overgebleven inkt. De inkt wordt zoals je ziet niet verspild en gebruikt voor nog 5 extra achtergronden.

Overgebleven inkt gebruiken om nog meer kaarten te voorzien van kleur. Maak je kaart licht vochtig en sleep ze door de overgebleven inkt.
De inkt wordt zoals je ziet niet verspild en gebruikt voor nog 5 extra achtergronden.
Zelfs de allerlaatste druppels worden gebruikt om extra stipjes op je achtergronden te maken. Daarna craftsheet eenvoudig schoonvegen met vochtige doek

Zelfs de allerlaatste druppels worden gebruikt om extra stipjes op je achtergronden te maken. Daarna craftsheet eenvoudig schoonvegen met vochtige doek.

Kaart goed laten drogen. Evt. heattool gebruiken en extra stempelafdrukjes zetten. Stempeltje van Crealies- Bits & Pieces

Kaart goed laten drogen. Evt. heattool gebruiken en extra stempelafdrukjes zetten. Stempeltje van Crealies- Bits & Pieces

Maskeerlaagje verwijderen met je vinger of een "snotje".

Maskeerlaagje verwijderen met je vinger of een "snotje".

Afmaken door kaart te matten op zwart en daarna op wit. Stipjes inkleuren met witte marker. Stickertje opplakken.

Afmaken door kaart te matten op zwart en daarna op wit. Stipjes inkleuren met witte marker. Stickertje opplakken.

Andere kleurstelling

Andere kleurstelling

Dit was mijn eerste project voor het Craftsheet Blog. Vond je het leuk? Wellicht volgen er meer. Ondertussen kun je mijn werk en tutorials volgen op: http//:anettesscrapblog.blogspot.com of op Facebook. Ook kun je een leuke workshop bij mij aan de keukentafel komen doen. Hou dan de verschillende media in de gaten of stuur me een mailtje.

 

Ik wens jullie een fijne dag

Anette van den Berg


Ouder artikel Nieuwer artikel