HAPPY TIMES are here again

happy times van Marja de Visser

Spelen met allerlei materialen in mijn Art Journal boek.

 Acrylverf, kopie van zelf getekend gezichtje, stencils, Gelli plate werk, Dylusions inkt, Glimmermist en een tekststempel.Op mijn tafel heb ik een craftsheet van 70x100 cm liggen. Ideaal. Niet alleen voor kaarten maken, inkten, encaustic, heattoolen etc. Maar ook zo makkelijk bij schilderen en mengen van mijn verf. Bij craftsheet.nl kun je ze in alle maten kopen of bestellen. En groot voordeel een babydoekje er over en alles weer startklaar voor je volgende werk.  Op de pagina's in mijn AJ-boek zitten restjes verf van eerder gemaakt werk. Een kopietje van mijn getekende gezichtje uitgeknipt en met Gel medium opgeplakt. Op de linkerhelft laagje gesso aangebracht.Op mijn tafel heb ik een craftsheet van 70x100 cm liggen. Ideaal.

Niet alleen voor kaarten maken, inkten, encaustic, heattoolen etc. Maar ook zo makkelijk bij schilderen en mengen van mijn verf. Bij craftsheet.nl kun je ze in alle maten kopen of bestellen. En groot voordeel een babydoekje er over en alles weer startklaar voor je volgende werk.

Op de pagina's in mijn AJ-boek zitten restjes verf van eerder gemaakt werk.Een kopietje van mijn getekende gezichtje uitgeknipt en met Gel medium opgeplakt. Op de linkerhelft laagje gesso aangebracht.

Heb dit werk gemaakt met mijn nieuw binnengekomen ARA verf, super fijn om mee te werken en weinig nodig. Wat extra verf in dezelfde kleuren over beide pagina's gedaan. De foto is wat donker, maar rechts mijn verven op de craftsheet aangebracht

Heb dit werk gemaakt met mijn nieuw binnengekomen ARA verf, super fijn om mee te werken en weinig nodig.Wat extra verf in dezelfde kleuren over beide pagina's gedaan.De foto is wat donker, maar rechts mijn verven op de craftsheet aangebracht.

Van restjes eerder gemaakt werk die wat kleur betreft bij mijn achtergrond passen twee cirkels geknipt. Eentje met glimmermist en eentje met dylusions inkt. De derde cirkel is gemaakt op de ronde Gelli plate 6". Hoe dit tot stand kwam kun je zien op http://marjascreativity.blogspot.nl/2016/07/cirkel-gellli-arts-colourstock-19.html Deze drie cirkels eveneens met Gel medium opgeplakt.Van restjes eerder gemaakt werk die wat kleur betreft bij mijn achtergrond passen twee cirkels geknipt. Eentje met glimmermist en eentje met dylusions inkt.

De derde cirkel is gemaakt op de ronde Gelli plate 6". Hoe dit tot stand kwam kun je zien op http://marjascreativity.blogspot.nl/2016/07/cirkel-gellli-arts-colourstock-19.html

Deze drie cirkels eveneens met Gel medium opgeplakt.Om mijn gezichtje verder in te kunnen kleuren wat  erf extra op mijn craftsheet gedaan en gemengd totdat ik de juiste kleur had. Heb er wat Slow Drying Medium van Ara bij gemengd, zodat de verf wat langer vloeibaar blijft en ik wat langer op het papier kan mengen met de kleuren.Om mijn gezichtje verder in te kunnen kleuren wat  erf extra op mijn craftsheet gedaan en gemengd totdat ik de juiste kleur had. Heb er wat Slow Drying Medium van Ara bij gemengd, zodat de verf wat langer vloeibaar blijft en ik wat langer op het papier kan mengen met de kleuren.Op de bovenste cirkel, links met een stencil van Designs by Ryn bloemen gesponsd en ook eentje op de jurk. Haar jurk nog wat verder versierd en haar haren afgemaakt. Qua verf is het nu klaar

 Op de bovenste cirkel, links met een stencil van Designs by Ryn bloemen gesponsd en ook eentje op de jurk. Haar jurk nog wat verder versierd en haar haren afgemaakt.Qua verf is het nu klaar. 

Met een babydoekje is mijn craftsheet zo weer schoon.  Ook al is de verf al opgedroogd.

Met een babydoekje is mijn craftsheet zo weer schoon. Ook al is de verf al opgedroogd. 

 Met een stencil van StencilGirl en Archival Cobalt op de achtergrond wat figuurtjes gesponsd. De cirkels geaccentueerd met licht- en donkerblauwe posca pen (= acrylverf pen) Tot slot de tekst (cadeautje van The Stamping Cottage) er op gestempeld.

 

creatieve groeten

Marja

 


Ouder artikel Nieuwer artikel