Diana, hoe pimp je een potje leuk op.......

Hoe leuk is dit, een blog mogen schrijven en een workshop voor Craftsheet.nl! 
Het was even de hersenen kraken want ik wil het altijd net anders dan anders.  En ben gek op kliederen.  En met de craftsheet maakt het vooral het opruimen na het kliederen, ons leven een stuk aangenamer. Ik spoel het vaak gewoon af onder de kraan. 

Ik heb een potje vrolijk gepimpt. Leuk voor het nieuwe schooljaar op het buro thuis als pennenpotje ,kwasten bewaren of een plantje erin. Je kan het zo gek niet bedenken. Hoe heb ik het potje gemaakt? Lees hieronder verder. Het is niet moeilijk. 

Benodigheden
Koffie/thee
Craftsheet

Heattool

Lijm
Gesso
Structuurpasta

Alleslijm
Diverse kleuren inkt
Diverse stencil

Embellisments

Lint


Maak na elke stap je craftsheet schoon met bv een vochtig doekje of een keukenrol. Dit werkt prettiger. De craftsheet is trouwens goed bestand tegen kliederen, de heattool, inkt en de lijm. Lijm laten opdrogen en dan pluk je het er zo vanaf. 

Stap 1
Met een spons dep je de gesso op het potje en laat het rustig aan de lucht drogen. Dit zorgt voor een mooie ondergrond die de inkt behoud. Eventueel  een tweede laag naar wens erop.

Hoe leuk is dit, een blog mogen schrijven en een workshop voor Craftsheet.nl! Het was even de hersenen kraken want ik wil het altijd net anders dan anders. En ben gek op kliederen. En met de craftsheet maakt het vooral het opruimen na het kliederen, ons leven een stuk aangenamer. Ik spoel het vaak gewoon af onder de kraan.  Ik heb een potje vrolijk gepimpt. Leuk voor het nieuwe schooljaar op het buro thuis als pennenpotje ,kwasten bewaren of een plantje erin. Je kan het zo gek niet bedenken. Hoe heb ik het potje gemaakt? Lees hieronder verder. Het is niet moeilijk.  Benodigheden Koffie/thee Craftsheet Heattool Lijm Gesso Structuurpasta Alleslijm Diverse kleuren inkt Diverse stencil Embellisments Lint  Maak na elke stap je craftsheet schoon met bv een vochtig doekje of een keukenrol. Dit werkt prettiger. De craftsheet is trouwens goed bestand tegen kliederen, de heattool, inkt en de lijm. Lijm laten opdrogen en dan pluk je het er zo vanaf.  Stap 1 Met een spons dep je de gesso op het potje en laat het rustig aan de lucht drogen. Dit zorgt voor een mooie ondergrond die de inkt behoud. Eventueel een tweede laag naar wens erop. Plaats foto stap 1  Stap 2 Nu wordt het kliederen. Dit is ook een beetje lastig maar met een tape kan je een stencil voorizchtig vastmaken op je potje en dan het structuurpasta erover heen smeren. Dit kan met de heattool gedroogd worden. Let op dat het potje niet te heet wordt anders kan het barsten. Eventueel ook aan de lucht drogen en geduld hebben. Plaats foto stap 2 Stap 3 Beink het potje naar wens, laat het eventjes drogen.  Plaats foto stap 3  Stap 4 Versier het potje met link en embellishments naar wens. En klaar!

Stap 2
Nu wordt het kliederen. Dit is ook een beetje lastig maar met een tape kan je een stencil voorizchtig vastmaken op je potje en dan het structuurpasta erover heen smeren. Dit kan met de heattool gedroogd worden. Let op dat het potje niet te heet wordt anders kan het barsten. Eventueel ook aan de lucht drogen en geduld hebben.

Hoe leuk is dit, een blog mogen schrijven en een workshop voor Craftsheet.nl! Het was even de hersenen kraken want ik wil het altijd net anders dan anders. En ben gek op kliederen. En met de craftsheet maakt het vooral het opruimen na het kliederen, ons leven een stuk aangenamer. Ik spoel het vaak gewoon af onder de kraan.  Ik heb een potje vrolijk gepimpt. Leuk voor het nieuwe schooljaar op het buro thuis als pennenpotje ,kwasten bewaren of een plantje erin. Je kan het zo gek niet bedenken. Hoe heb ik het potje gemaakt? Lees hieronder verder. Het is niet moeilijk.  Benodigheden Koffie/thee Craftsheet Heattool Lijm Gesso Structuurpasta Alleslijm Diverse kleuren inkt Diverse stencil Embellisments Lint  Maak na elke stap je craftsheet schoon met bv een vochtig doekje of een keukenrol. Dit werkt prettiger. De craftsheet is trouwens goed bestand tegen kliederen, de heattool, inkt en de lijm. Lijm laten opdrogen en dan pluk je het er zo vanaf.  Stap 1 Met een spons dep je de gesso op het potje en laat het rustig aan de lucht drogen. Dit zorgt voor een mooie ondergrond die de inkt behoud. Eventueel een tweede laag naar wens erop. Plaats foto stap 1  Stap 2 Nu wordt het kliederen. Dit is ook een beetje lastig maar met een tape kan je een stencil voorizchtig vastmaken op je potje en dan het structuurpasta erover heen smeren. Dit kan met de heattool gedroogd worden. Let op dat het potje niet te heet wordt anders kan het barsten. Eventueel ook aan de lucht drogen en geduld hebben. Plaats foto stap 2 Stap 3 Beink het potje naar wens, laat het eventjes drogen.  Plaats foto stap 3  Stap 4 Versier het potje met link en embellishments naar wens. En klaar!  Ik zie graag jullie creaties tegemoet en hopelijk komen jullie ook eens bij mij kijken.  Heel veel plezier met kliederen!  Stap 3
Beïnkt het potje naar wens, laat het eventjes drogen.  

Hoe leuk is dit, een blog mogen schrijven en een workshop voor Craftsheet.nl! Het was even de hersenen kraken want ik wil het altijd net anders dan anders. En ben gek op kliederen. En met de craftsheet maakt het vooral het opruimen na het kliederen, ons leven een stuk aangenamer. Ik spoel het vaak gewoon af onder de kraan.  Ik heb een potje vrolijk gepimpt. Leuk voor het nieuwe schooljaar op het buro thuis als pennenpotje ,kwasten bewaren of een plantje erin. Je kan het zo gek niet bedenken. Hoe heb ik het potje gemaakt? Lees hieronder verder. Het is niet moeilijk.  Benodigheden Koffie/thee Craftsheet Heattool Lijm Gesso Structuurpasta Alleslijm Diverse kleuren inkt Diverse stencil Embellisments Lint  Maak na elke stap je craftsheet schoon met bv een vochtig doekje of een keukenrol. Dit werkt prettiger. De craftsheet is trouwens goed bestand tegen kliederen, de heattool, inkt en de lijm. Lijm laten opdrogen en dan pluk je het er zo vanaf.  Stap 1 Met een spons dep je de gesso op het potje en laat het rustig aan de lucht drogen. Dit zorgt voor een mooie ondergrond die de inkt behoud. Eventueel een tweede laag naar wens erop. Plaats foto stap 1  Stap 2 Nu wordt het kliederen. Dit is ook een beetje lastig maar met een tape kan je een stencil voorizchtig vastmaken op je potje en dan het structuurpasta erover heen smeren. Dit kan met de heattool gedroogd worden. Let op dat het potje niet te heet wordt anders kan het barsten. Eventueel ook aan de lucht drogen en geduld hebben. Plaats foto stap 2 Stap 3 Beink het potje naar wens, laat het eventjes drogen.  Plaats foto stap 3  Stap 4 Versier het potje met link en embellishments naar wens. En klaar!  Ik zie graag jullie creaties tegemoet en hopelijk komen jullie ook eens bij mij kijken.  Heel veel plezier met kliederen! Diana Spieker http://dianascreation.blogspot.nl  Plaats de overige foto's 4, 5 en 6

Stap 4

Versier het potje met lint en embellishments naar wens. En klaar! 


Ik zie graag jullie creaties tegemoet en hopelijk komen jullie ook eens bij mij kijken. 


Heel veel plezier met kliederen! 
Diana Spieker
http://dianascreation.blogspot.nl


Ouder artikel Nieuwer artikel