De voordelen van een Craftsheet van Bakfolie.nl

Zoals jullie allemaal wel weten gebruik ik al enige tijd de craftsheet van Bakfolie.nl onder mijn werkstukken. Ik krijg vaak de vraag: Wat is dat dan een craftsheet? En wat kun je ermee?

Nou, voor mij is een craftsheet een beschermmiddel van mijn werkblad. Ik heb verschillende soorten craftsheets geprobeerd maar die van Bakfolie.nl zijn zeer bijzonder omdat ze voorzien zijn van een super beschermende laag die makkelijk schoon te maken is en die ook nog eens tegen zeer hoge temperaturen kan!! Allemaal plussen dus.

In de foto’s hieronder laat ik zien hoe makkelijk je de craftsheet schoon te maken is.

Ik werk met veel verschillende producten; Dylusions Inkt, Dylusions Paint, Gesso’s en lijm.

Het meeste smeer ik uit over mijn craftsheet en gebruik dat wat ik nodig heb of ik meng het op mijn craftsheet. Je kunt wel nagaan dat het dus echt vies wordt!

De voordelen van een Craftsheet van Craftsheet.nl	 Zoals jullie allemaal wel weten gebruik ik al enige tijd de craftsheet van Craftsheet.nl onder mijn werkstukken. Ik krijg vaak de vraag: Wat is dat dan een craftsheet? En wat kun je ermee? Nou, voor mij is een craftsheet een beschermmiddel van mijn werkblad. Ik heb verschillende soorten craftsheets geprobeerd maar die van Craftsheet.nl zijn zeer bijzonder omdat ze voorzien zijn van een super beschermende laag die makkelijk schoon te maken is en die ook nog eens tegen zeer hoge temperaturen kan!! Allemaal plussen dus.  In de foto’s hieronder laat ik zien hoe makkelijk je de craftsheet schoon te maken is. Ik werk met veel verschillende producten; Dylusions Inkt, Dylusions Paint, Gesso’s en lijm. Het meeste smeer ik uit over mijn craftsheet en gebruik dat wat ik nodig heb of ik meng het op mijn craftsheet. Je kunt wel nagaan dat het dus echt vies wordt! 

Foto links is smeersel van verf. Foto rechts is Gesso en lijm. Met een klantenkaartje schraap ik eerst de overtollige verf en lijm weg. Dit gaat echt super makkelijk.

Foto links is smeersel van verf. Foto rechts is Gesso en lijm. Met een klantenkaartje schraap ik eerst de overtollige verf en lijm weg. Dit gaat echt super makkelijk.

De overtollige resten schuif ik in de prullenmand. Met een babydoekje veeg ik de achtergebleven resten weg. Je kunt hiervoor ieder soort babydoekje gebruiken, maakt niet uit.

  Met een babydoekje veeg ik de achtergebleven resten weg. Je kunt hiervoor ieder soort babydoekje gebruiken, maakt niet uit.

Met een keukenrol droog ik de craftsheet na. Daarna is je craftsheet schoon en droog en gereed voor het volgende project!!

  Met een keukenrol droog ik de craftsheet na. Daarna is je craftsheet schoon en droog en gereed voor het volgende project!!

En let op, nu komt het mooiste van deze craftsheet blog! Je kunt ze op maat laten maken! En dat heeft mij bijzonder blij gemaakt!!

Ik werk zelf aan een keukentafel en had een craftsheet besteld van 60 x 100 maar deze was eigenlijk te klein voor mijn tafel. Het gebeurde nogal eens dat ik ernaast sprayde of vergeten was de craftsheet door te schuiven naar de andere kant waardoor de tafel onder de verf kwam te zitten.

Ik heb toen gemaild met de mensen van Bakfolie.nl  en raad eens wat?!?!

Je kunt de craftsheets op MAAT laten  maken. Dus snel de maten doorgemaild en zie hieronder het resultaat. Ik ben er super blij mee. Bedankt mensen van Bakfolie.nl!!!

 

 En let op, nu komt het mooiste van deze craftsheet blog! Je kunt ze op maat laten maken!  En dat heeft mij bijzonder blij gemaakt!! Ik werk zelf aan een keukentafel en had een craftsheet besteld van 60 x 100 maar deze was eigenlijk te klein voor mijn tafel. Het gebeurde nogal eens dat ik ernaast sprayde of vergeten was de craftsheet door te schuiven naar de andere kant waardoor de tafel onder de verf kwam te zitten. Ik heb toen gemaild met de mensen van Craftsheet.nl  en raad eens wat?!?! Je kunt de craftsheets op MAAT laten  maken. Dus snel de maten doorgemaild en zie hieronder het resultaat. Ik ben er super blij mee. Bedankt mensen van Craftsheet.nl!!!

 Foto van de tafel met de te kleine craftsheet

 En let op, nu komt het mooiste van deze craftsheet blog! Je kunt ze op maat laten maken!  En dat heeft mij bijzonder blij gemaakt!! Ik werk zelf aan een keukentafel en had een craftsheet besteld van 60 x 100 maar deze was eigenlijk te klein voor mijn tafel. Het gebeurde nogal eens dat ik ernaast sprayde of vergeten was de craftsheet door te schuiven naar de andere kant waardoor de tafel onder de verf kwam te zitten. Ik heb toen gemaild met de mensen van Craftsheet.nl  en raad eens wat?!?! Je kunt de craftsheets op MAAT laten  maken. Dus snel de maten doorgemaild en zie hieronder het resultaat. Ik ben er super blij mee. Bedankt mensen van Craftsheet.nl!!!

 Foto van de tafel met de op maat gemaakte craftsheet!

 

Wil jij ook een op maat gemaakte craftsheet?  Dan kun je mailen naar info@bakfolie.nl of je kunt via het contactformulier op www.bakfolie.nl de maten doorgeven!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en graag tot de volgende keer!

  

Hartelijke groeten,

Corinne Poelman

 

 

 

 


Ouder artikel Nieuwer artikel