Craftsheet: Nieuwe blogpost van Sonja

Ik ga iets uitproberen.
Ik weet dat mijn craftsheet ideaal is. Zeker een grote met kinderen. Wat ik ook weet is dat ik er niet in moet snijden . Ja ik weet het is niet slim. De kleine is dus helaas  een beetje stukkie’s zoals mijn kleindochter van 3 dat noemt. Ik heb een heerlijke grote die ik ook altijd met mijn kleindochter gebruik als we gaan verven.Nou ik ga ook verf gebruiken.
Mijn materialen zijn:
acrylverf en medium pour.
Lege bekertjes (weggooi) en roerstaafjes
een heatgun
daarnaast ook een canvas.
Dus alles eerst even klaarzetten.

Dan gaan we de bekertjes vullen met medium pour en de kleurtjes acrylverf die ik uitgezocht heb. Als het goed is, is de verhouding  1 op 1

Ik ben benieuwd hoe het word, dit is mijn eerste keer, dus net zo nieuw voor mij als voor jullie (misschien) Als de verf en het medium in een bekertje zit, voor iedere kleur een eigen beker.dan goed roeren tot het een soepel iets is en eigenlijk best wel dun.

Als ik alles geroerd heb doe ik alle kleurtjes in 1 beker en leg het canvast OP de beker.dan draai ik hem in een keer om, daarna haal ik de beker weg.

Ik heb onder mijn canvas wel iets staan anders krijg ik mijn canvas niet van mijn sheet af en dat wil ik niet. Zo kan ik mijn canvas(je) in ieder geval oppakken en verplaatsen. Heerlijke kliederboel. Ik had te weinig in mijn beker dus nog een keer van alles er in en hup op het canvas. Dan pak ik de heatgun en ga met de heatgun erover heen. (geen brandertje zoals sommige doen. Ik wil dit namelijk ook met mijn kleindochter van 3 kunnen doen.)

Denk erom het word een “heerlijke” kliederboel.De craftsheet kan daar uitstekend tegen maar ik ook?

Hmm doordat ik er nog een keer overheen “gegooid “heb (aangezien ik toch te weinig in een bekertje had en mijn canvas niet compleet bedekt werd) krijg ik aan 1 kant een soort verdikking.Maar wat ik wil lukt eigenlijk wel.

zie hier de rare verdikking!
Nu op een plek te drogen leggen. Ik heb er nog een gemaakt met dit keer meer verf. Deze is inderdaad egaler en mooier gelukt doordat nu het hele canvas bedekt werd. Kijk de verschillen maar.
 
Is inderdaad leuk om met mijn kleindochter te doen en  voor een verjaardag of iets te maken, dan kan ze haar eigen kunstwerk  geven.

Nu is het een kwestie van goed drogen.Ik maak mijn craftsheet weer schoon, wat gelukkig altijd heel goed gaat.

IK ben echt blij met mijn craftsheet wat dat betreft.IK heb er 1 in de keuken, die gebruik ik om bijvoorbeeld fruitleer te maken of gewoon in mijn oven.

Deze is een meter groot, heerlijk met kinderen en kliederen kan met deze afmeting erg goed, ruimte genoeg.Mijn kleindochter pakt de koker al (daarin wordt hij verstuurd namelijk)  waar hij in zit, ze weet het precies, en zegt dan verven oma.


 Als deze echt niet meer kan dan  bestel ik echt weer een nieuwe.

Ik hoop dat jullie met veel plezier dit ook eens proberen en ben benieuwd naar jullie creatie’s

Groeten Sonja Boer

Nieuwer artikel