Blog met link naar YouTube film van Monique van Dijk

Hallo allemaal,

Ik heb een craftsheet toegestuurd gekregen van Bert van Bakfolie.nl  om te proberen en een review te maken. Het leek mij leuk om dat in een fimpje te doen en heb wat ATC’s en tags gemaakt op mijn nieuwe craftsheet en het proces gefilmd. Aan het begin van het filmpje wat info over de craftsheet en aan het eind mijn review (het filmpje is tweetalig Nederlands en Engels)

Het crafsheet bevalt mij erg goed, ik heb de 40 x 60 maat en dat past perfect op mijn buro.  Ik heb er van alles opgebruikt: misters, stempel ink, distress inkt, acryl verf, lijm vernis en het sheet is heel makkelijk schoon te maken, dus de perfecte bescherming voor je werkplek!

 

 

 

Bert super bedankt voor het craftsheet die ik voor je mocht testen. Wil je weten hoe ik deze kaarten gemaakt heb klik dan op mijn YouTube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=om6KK7TVNOk en mijn blog: 

http://phoebekattebeest.blogspot.nl/2016/03/craftsheet-review.html

 veel plezier met het maken!

 Groetjes

Monique


Ouder artikel Nieuwer artikel