Blog door Corinne Poelman: Tag met Dylusions Paint

Op deze winterse zaterdagmiddag had ik wel zin in wat kleur!

De kleuren van Dylusions Paint zijn daar uitermate geschikt voor. Ze zijn makkelijk in gebruik en hebben heldere, levendige kleuren.

Als eerste leg ik mijn craftsheet weer op mijn werkblad want het wordt wel een beetje rommelig.Met een droge keukenrol haal je makkelijk de kleuren weer van je craftsheet!

Ik neem als basis de Journaling tags van Ranger nummer 10, afmeting circa 10.5 x 21.5 cm. Voor de kleuren gebruik ik Dylusions Paint Bubblegum Pink, London Blue en Lemon zes! Ik doop mijn blending tool in het deksel van de paint en maak ronddraaiende bewegingen op mijn craftsheet zodat de verf gelijkmatig verdeeld wordt.

Met de blending tools zet ik her en der een paar blokken. Ik kijk niet erg nauwkeurig en maak gewoon een aantal vakken in de verschillende kleuren.

Met de blending tools zet ik her en der een paar blokken. Ik kijk niet erg nauwkeurig en maak gewoon een aantal vakken in de verschillende kleuren. (Foto 2A)

Ik kies een aantal stencils waarvan ik de vorm leuk vind en gebruik deze over de gekleurde vakken.

Blauw met dots op de gele vlakken, geel met vierkantjes op de roze vlakken, en zwarte sterren op de blauwe vlakken.I

Ik kies een aantal stencils waarvan ik de vorm leuk vind en gebruik deze over de gekleurde vakken.  Blauw met dots op de gele vlakken, geel met vierkantjes op de roze vlakken, en zwarte sterren op de blauwe vlakken. (Foto 3A)

Weer kijk ik niet erg nauwkeurig en ga met een klein beetje verf op de blending tool over het stencil. Het geel op de roze vlakken kleurt oranje!

Weer kijk ik niet erg nauwkeurig en ga met een klein beetje verf op de blending tool over het stencil.  Het geel op de roze vlakken kleurt oranje! (Foto 4A)

Vervolgens breng ik met de Dylusion Paint pennen accenten aan op de afdrukken.

Laat hierbij je fantasie de vrije loop want er is geen goed of fout. Gewoon lekker doen!

Vervolgens breng ik met de Dylusion Paint pennen accenten aan op de afdrukken.  Laat hierbij je fantasie de vrije loop want er is geen goed of fout. Gewoon lekker doen. (Foto 5A)

Uiteindelijk komt het er dan zo uit te zien.

Uiteindelijk komt het er dan zo uit te zien. (Foto 6A)

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en graag tot een volgende keer!

 

Hartelijke groeten van

Corinne Poelman


Ouder artikel Nieuwer artikel