Art Specially 2017

Beste gebruikers,

Wat een leuke beurs is dit toch, we kwamen veel bekenden tegen waaronder een aantal bloggers die voor ons schrijven. Een groot en gezellig evenement.

vele gebruikers van craftsheets

Veel variatie in het aanbod en leuk dat Kicostamps onze craftsheets verkocht op de beurs.(dat kan nog steeds, handig als je ook andere spulletjes nodig hebt)

artchicks kicostamps 

We zagen veel workshops waar je nieuwe technieken kunt leren en ook heel veel craftsheets, waar flink op gewerkt werd. We leveren vele standaard afmetingen maar op bestelling ook afwijkende maten. Hebben jullie de tafel gezien die bij Scraptacular Design werd gebruikt om workshops te geven? Door Anne Marie van Zon bekleed met onze craftsheet maar dan wel in heel groot formaat namelijk 1200x1800mm!!scraptualr design groot formaat craftsheet

Dus via onze site  zijn de standaard maten te bestellen maar afwijkende afmetingen op te vragen en bestellen  via ons formulier en mail adres.

  

Mocht je het leuk vinden om een blog voor ons te schrijven, dan graag even een bericht naar ons via het contactformulier of een mail naar info@bakfolie.nl

 

met dank aan Yvonne van Hoof voor de foto's,

 

groetjes,

 

Bert Bos

 


Ouder artikel Nieuwer artikel